Искате незабравима и екзотична почивка? Вижте тук!

Искате незабравима и екзотична почивка? Вижте тук!

Навярно много от вас си мечтаят за една истинска и баровска почивка, която да бъде незабравима, изпълнена със стил, класа и множество забавни мигове. Е, това не е невъзможно в съвременният свят, но разбира се, ще трябва да отделите не малка сума пари ако искате наистина да се поглезите и да опитате поне за няколко дена как живеят милионерите.

В този материал няма да ви запознаваме с екзотични или мистични дестинации, а с един кораб. Кораб, ама не какъв да е, а огромен и високотехнологичен остров. Това чудо на техниката носи името „Orsos Island” и е дело на малко известният Габор Орсоса. Всъщност и самият кораб не е толкова известен, но това се дължи на факта, че той бе произведен миналата година от австрийска компания, която се занимава с проектирането на иновативни прототипи.

„Orsos Island” е корабът, с който можете да си подарите един великолепен круиз и няма да ви се налага да търсите отделни дестинации, тъй като от компанията са изградили цяла система от такива кораби. Интересното е, че на „плаващият остров“ има всякакви изкушения и удобства, които много успешно са съчетани с най-високите и модерни технологии. Корабът не е особено голям, като разполага с едва 12 стаи, но пък те заслужават специално внимание, тъй като са много стилни, изключително комфортни и не са претрупани с излишни глезотии. Организаторите на този амбициозен проект ще ви предложат купища забавления, а ако имате достатъчно пари, можете да си наемете отделен остров и да си направите индивидуална екскурзия.

Важно е да се отбележи, че „плаващият остров“ е независим, откъм енергийна гледна точка, тъй като разполага със соларни панели, които му позволяват да се захранва със слънчева енергия и да бъде екологичен. Растенията на корабът са живи, което допълва невероятната релаксираща обстановка. Ако се чудите какви са размерите на това чудо, то трябва да знаете, че “Orsos Island” е широк 20 метра и дълъг 37 метра, като ще ви предложи над 1 000 кв. м. пространство за живеене. Това наистина е много уникално архитектурно творение, което ще ви пренесе в рая за една мечтана и заслужена ваканция.