Да прекараме отпуската си в Благоевград

Да прекараме отпуската си в Благоевград

Ако сте отпускар, но се чудите къде да прекарате отпуската си- то Благоевград е едно добро решение

Благоевград – мястото, което се харесва на всички. Било то български отпускари, било то чуждестранни. Градът е разположен на много удобно и добро място в България, инфраструктурата позволява бързото придвижване от София, например.

Хващате атвобус и за един час сте в Благоевград. Новата магистрала Струма позволява транспортирането и пътуватено да става лесно, удобно и уютно.

Какво ще се случи, ако решите да прекарате отпуската си в Благоевград? Сега ще Ви разкажем.

На първо място ще имате възможността да разгледате един уникален град, като забележителности, като сгради, като цялостна конструкция.

Гордостта на града е старинен квартал „Вароша”. Посещавайки кварталът, Вие ще усетите мощта на България от преди много години.

Парк Бачиново е другата гордост на Благоевград. Уникална природа, вплетена в красиво езерце, много заведения, алея за отдих, беседки, парк за домашни любимци, уличен фитнес и какво ли още не?

Достатъчно ли Ви е ,за да запалите колата още днес и да тръгнете на път?

Ако не Ви е – то продължаваме.

Аква Парк Благоевград е най-големия парк в Югозападна България. Това е паркът, който целият Югозапад обича. Водните атракциони са наистина много, атрактивни и забавни. Цялото Ви семейство ще се наслади на висококачественото обслужване.

В заключение: Ако сте в отпуск, то в София не се седи. Лошият въздух, шумът, мръсотията няма да Ви помогнат да релаксирате и починете добре. Затова Ви съветваме да изберете малко по-спокойно местенце. В близост до Благоевград се намират Банско и Разлог – два страхотни града, ако сте зимен отпускар, то в Банско ще можете да се накарате на ски.